#Login Register


  • 11 Vote(s) - 2.82 Average
Home 


Why was my "Why?" thread deleted?
12-04-2013, 12:15 AM #31
JayRodney ⓐⓛⓘⓔⓝ
Posts:30,289 Threads:1,495 Joined:Feb 2011
[Image: images?q=tbn:ANd9GcSQb-ZFTSIIDytGCI234Rw...SajoPqsgwg]

wonder.gifwonder.gifwonder.gifwonder.gifwonder.gifwonder.gifwonder.gifwonder.gifwonder.gifwonder.gifwonder.gifwonder.gifwonder.gifwonder.gifwonder.gifwonder.gifwonder.gifwonder.gifwonder.gifwonder.gif


bored.gif *sigh*

wonder.gif

12-04-2013, 10:55 AM #32
blind prophet Member
Posts:496 Threads:11 Joined:Nov 2012
(12-03-2013, 01:17 PM)Octo Wrote:  If you won't give me your IP I can't help you, I told you twice to email me at octo@kritterbox.com.

Same goes for Blind Prophet, email me your home IP and I'll fix it.

Gonna pm you as well but.

My home IP is working just fine now!

But there is some form of script error with mozilla that won't allow the pages to properly load.
12-04-2013, 01:28 PM #33
Octo Mother Superior
Posts:41,550 Threads:1,589 Joined:Feb 2011
I PMd you before I saw this post wave.gif
12-04-2013, 02:32 PM #34
j browsing Member
Posts:4,837 Threads:1,097 Joined:Jul 2012
I never have had any problems with the forum...13.gif

"when life gives you lemons..throw them at someone"...Grumpy Cat good.png
12-04-2013, 03:49 PM #35
Octo Mother Superior
Posts:41,550 Threads:1,589 Joined:Feb 2011
good.png

Good morning JB hug.gif
12-04-2013, 03:54 PM #36
JayRodney ⓐⓛⓘⓔⓝ
Posts:30,289 Threads:1,495 Joined:Feb 2011
We never get these odds and end errors, everything has been tested with all major browsers and we're not seeing any logical reasons for any errors.
If we are unable to reproduce it, I'm unable to determine the cause.

wonder.gif

12-04-2013, 09:11 PM #37
blind prophet Member
Posts:496 Threads:11 Joined:Nov 2012
(12-04-2013, 03:54 PM)JayRodney Wrote:  We never get these odds and end errors, everything has been tested with all major browsers and we're not seeing any logical reasons for any errors.
If we are unable to reproduce it, I'm unable to determine the cause.

I am assuming it was an advertisement, and my browser/settings had trouble loading.

Everything is working just fine now.



Home 





Copyright © 2011 - 2020 kritterbox.com